Dissabte passat, per Sant Jordi, vam inaugurar temporada al restaurant d’Esbioesfera. Al·lucinant el triomf de les cerveses d’en Jordi, i el gust genial dels plats que vam servir! S’hi respirava un ambient gairebé estival, amb un sol atrevit i força canalla jugant al pati.
Dissabte, dia d’estrenes, vam iniciar La Verdureria! Us ensenyem les fotos de la primera família que va collir les primeres dues cistelles de la temporada.
La veritat és que va ser genial veure com els petits tallaven els enciams i collien fulles de bleda dels bancals que hem
construit des de zero, veure com donaven de menjar a les gallines i com gaudien portant el cistell amunt i avall. Aquest és l’objectiu; l’experiència de collir els aliments que menjarem avui, veure d’on vé allò que ens alimenta, conèixer les gallines… La família va fer un tomb per La Verdureria i es van endur unes branquetes de romaní, una mica de julivert i un pèl de farigola.
Estem encantades amb aquesta estrena del projecte! Us convidem a venir, amb o sense canalla, i gaudir d’una passejadeta mentre recol·lecteu un parell d’enciams i unes quantes aromàtiques!
Unes quantes fotos per inmortalitzar el moment: